Kiemelt referenciák

A Magyarországon is nagy sikerrel vetített Strike Back (Válaszcsapás) című sorozat több évadában biztosítottunk távol-keleti, ázsiai és afrikai háttérszereplőket. A 2014-ben készült 5. évadban közel 1300 statiszta napot biztosítottunk a produkció felé.

 A Marco Polo a Netflix 2014-ben indított sorozata, melynek második évada 2015. december 12-én kerül bemutatásra. A produkcióban több száz ázsiai és távol-keleti háttérszereplőt biztosítottunk. A statiszta napok száma: 4800 nap.

Árpa Attila filmjének második részéhez a Facebox Minorities mind háttérszereplőket, mind etnikus színészeket biztosított.

További referenciák

Fehér isten 2014-ben bemutatott thriller, ami a kutyák mint elnyomott kisebbség és a magukat felsőbbrendűnek tartó emberek mint többség hatalma elleni, a világ végét elhozó harcról szól. 2014-ben a cannes-i fesztiválon az Un Certain Regard kategória fődíját nyerte.

Rendező: Kornél Mundruczó
Szereplők: Zsófia Psotta, Sándor Zsótér, Lili Horváth

Az Oscar-díjas Adrien Brody főszereplésével készült minisorozat a History Channel saját gyártású produkciója. A sorozat Magyarországon készült: a Facebox Team és a Facebox Minorities számos speciális karaktert, illetve háttérszereplőt biztosított a produkciónak.

Szereplők: Adrien Brody, Kristen Connolly, Evan Jones
Forgatás: 2013. november 12 – 2013. december 14.

A 2013-ban forgatott Dracula’s Obsession 6 részes minisorozat Jonathan Rhys Meyers főszereplésével készült. A korhű produkció hátterében az általunk biztosított etnikus statiszták és speciális karakterek találhatók.

Szereplők: Jonathan Rhys Meyers, Jessica De Gouw, Thomas Kretschmar
Forgatás: 2013. február 25-2013. augusztus 7.